TESTUL DE SINCERITATE – Alexandru Peres

Senatorul PDL Alexandru Pereş a dat „Testul de sinceritate” la Alba24. A răspuns întrebărilor adresate de moderatorul Dan Lungu, cititori şi adversari politici, legate de activitatea partidului aflat la putere.

Alexandru Pereş este parlamentarul care a obținut cele mai multe mandate în forul legislativ al României, un nume cu rezonanţă în peisajul politic local, care poate influenţa decizii locale sau chiar naționale. Este secretar al Senatului și pentru o scurtă perioadă a fost vicepreședinte al Senatului.

La „Testul de sinceritate”, Pereș a răspuns unor întrebări despre activitatea parlamentară, alegerile locale, despre averea pe care o deține, dar și despre posibila sa implicare în organizarea deplasării minerilor din Alba la Mineriada de la  Bucureşti din anii 90.

Într-o ediție anterioară a emisiunii „Testul de sinceritate”, Alexandru Pereș a fost acuzat că ar fi făcut presiuni politice pentru desființarea sucursalei Alba a EximBank, pe motiv că în funcțiile de conducere la această instituție bancară se aflau soțiile unor lideri liberali din Alba. Vezi ce spune senatorul despre acest episod pe care Opoziția îl consideră un act murdar de răzbunare.

Vă invităm să vedeţi cum a răspuns întrebărilor în „Testul de sinceritate”:

 

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment