Primarul municipiului Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, a vorbit în ultima emisiune „Testul de sinceritate” de la Alba24 care este motivul pentru care nu și-a dat demisia din PDL.

Întrebat de jurnalistul Dan Lungu de ce nu îşi dă demisia din PDL, dacă a anunţat că nu va mai candida din partea acestui partid, Mugurel Sârbu a explicat că demisia ar însemna să-şi piardă mandatul de primar şi totodată să preia conducerea municipalităţii viceprimarul Adrian Bogdan.

„Eu nu pot să fiu atât de măgar şi atât de inconştient ca să îmi permit să las conducerea acestui municipiu (n.r. – Sebeş) pe mâna unui chelner. Trebuie să vă fie foarte clar acest lucru (…) Nu sunt dur, spun realitatea. Nu pot să fac asta. Eu nu am nicio problemă să-mi dau demisia. Dar dacă îmi dau demisia, nu am nicio posibilitate să influenţez ca această chestiune până la alegeri să fie altfel”, a spus Mugurel Sârbu.

Întrebat ce vede rău la meseria de chelner, edilul din Sebeş a răspuns că apreciază orice meserie, dar „să se manifeste acolo unde trebuie”.

TESTUL DE SINCERITATE – Mugurel Sârbu

„Este foarte bine să fii chelner, apreciez orice meserie, însă este bine ca aceste meserii să se manifeste acolo unde trebuie. Nu văd nicio legătură cu administraţia”, a mai spus Sârbu.

Vezi mai multe dezvăluiri, dar şi acuze ale primarului din Sebeş, Liviu Mugurel Sârbu, în ultima emisiune „Testul de sinceritate”, realizată de jurnalistul Dan Lungu:

Tags

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment